Judit
2 °C
7 °C

Kiraboltak egy pénzszállítót Budapesten

2007.02.05. 20:58
Lövöldözésbe és dulakodásba torkollott egy pénzszállító autó kirablása a XVIII. kerületben.

Kiraboltak egy pénzszállítót Budapesten hétfő este - közölte a BRFK sajtóügyeletese az MTI-vel. Nem sokkal fél hét után egy XVIII. kerületi cég telephelyére érkezett pénzszállító autó egyik munkatársát két álarcos férfi megtámadta, majd dulakodás után a rablók elrohantak a zsákmánnyal a helyszínről - mondta Bartha László.

A pénzszállító cég másik alkalmazottja, aki a támadás ideje alatt az autóban ült, több lövést adott le a menekülőkre. Személyi sérülésről egyelőre nem tudott beszámolni a BRFK munkatársa, aki elmondta: kollégái forró nyomon keresik a tetteseket.

Vérnyomokat is találtak?

Az MTI helyszínen tartózkodó munkatársa úgy értesült, hogy a rendőrök az épület kerítése mellett elkerítettek egy személyautót, mert vélhetőleg vérnyomokat találtak rajta. Ezt az információt a rendőrség az Indexnek nem erősítette meg.

Úgy tudjuk, a XVIII. kerületi Nefelejcs utcában történt a bűncselekmény. Bartha László lapunknak úgy nyilatkozott, hogy egyelőre nem egyértelmű, melyik biztonsági ember adott le lövéseket a támadókra. A helyszínelés jelenleg is folyik, az őrnagy arról nem nyilatkozott, hogy lezártak-e valamilyen területet a tettesek keresése miatt. A támadás információink szerint 18 óra 30-kor történt. A lövésekről Bartha először úgy számolt be, hogy azokat a megtámadott biztonsági ember adta le a rablókra.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?