Etelka, Aletta
3 °C
4 °C

Megvannak a Pallasz Hotel szarkái

2007.06.14. 20:36
Beismerő vallomást tett az a két fiú, akit a Pallasz Hotel udvarán kedden kirabolt busz ügyében hallgattak ki a miskolci rendőrök. A fiúk a hirhedt Pallasz Hotel többi lopási ügyét is magukra vállalták.

Beismerő vallomást tettek azok a 17 és 19 éves fiúk, akik kedden kiraboltak egy turistabuszt a hirhedt Pallasz Hotel parkolójában, jelentette az RTL Klub híradója. A híradó úgy tudja, hogy a két fiú a hotel üzemeltetőjének a fia.

A hotel főbejárata
A hotel főbejárata

Azt már kedden is tudni lehetett, hogy a rendőrség a hotelhez kötődő személyeket gyanúsít a lopással. A fiatalok bevallották azt is, hogy korábban, 30 esetben ők lopták meg a vendégeket a hotelben.

A hotel hirhedt volt a lopásokról, tavasszal derült ki, hogy rengeteg panasz és lopási ügy köthető a nevéhez, legtöbbször a bezárt szobákból tűnt el a vendégek pénze. Az elmúlt két évben több mint harminc feljelentés érkezett, a botrányok miatt az önkormányzat május elején bezáratta a hotelt.

A hotel parkolója
A hotel parkolója

Ám a hotel a többszöri bezárások ellenére a beszámolók szerint még jelenleg is működik, csak a tulaj egy farost lemezzel letakarta a Pallasz nevet a homlokzaton. Különböző idegenforgalmi fórumokon figyelmeztetnek arra is, hogy a szemközt lévő Pallasz Panziót nemrég Bencés névre keresztelték át, de természetesen továbbra is a hotelhez tartozik.