Eszter, Eliza
EUR 383,99 Ft
USD 358,61 Ft
14 °C
24 °C

Megvannak a Pallasz Hotel szarkái

2007.06.14. 20:36
Beismerő vallomást tett az a két fiú, akit a Pallasz Hotel udvarán kedden kirabolt busz ügyében hallgattak ki a miskolci rendőrök. A fiúk a hirhedt Pallasz Hotel többi lopási ügyét is magukra vállalták.

Beismerő vallomást tettek azok a 17 és 19 éves fiúk, akik kedden kiraboltak egy turistabuszt a hirhedt Pallasz Hotel parkolójában, jelentette az RTL Klub híradója. A híradó úgy tudja, hogy a két fiú a hotel üzemeltetőjének a fia.

A hotel főbejárata
A hotel főbejárata

Azt már kedden is tudni lehetett, hogy a rendőrség a hotelhez kötődő személyeket gyanúsít a lopással. A fiatalok bevallották azt is, hogy korábban, 30 esetben ők lopták meg a vendégeket a hotelben.

A hotel hirhedt volt a lopásokról, tavasszal derült ki, hogy rengeteg panasz és lopási ügy köthető a nevéhez, legtöbbször a bezárt szobákból tűnt el a vendégek pénze. Az elmúlt két évben több mint harminc feljelentés érkezett, a botrányok miatt az önkormányzat május elején bezáratta a hotelt.

A hotel parkolója
A hotel parkolója

Ám a hotel a többszöri bezárások ellenére a beszámolók szerint még jelenleg is működik, csak a tulaj egy farost lemezzel letakarta a Pallasz nevet a homlokzaton. Különböző idegenforgalmi fórumokon figyelmeztetnek arra is, hogy a szemközt lévő Pallasz Panziót nemrég Bencés névre keresztelték át, de természetesen továbbra is a hotelhez tartozik.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!

  • Eladnék
  • Bankszámla