Judit
3 °C
7 °C

Két évig nem ülhet volán mögé Stohl

2002.09.27. 10:13
A Dunakeszi Városi Bíróság 112 ezer forint pénzbüntetésre ítélte a színész-műsorvezető Stohl Andrást, és 21 hónapra bevonta jogosítványát. Stohl július elején ittasan szenvedett súlyos autóbalesetet. Stohl nem fellebbezett az ítélet ellen.
Bűnösnek találta a Dunakeszi Városi Bíróság Stohl András színművészt, és 112 ezer forint pénzbüntetésre ítélte, valamint 1 év 9 hónapra bevonta a jogosítványát. Miután büntetése letelt, ismét el kell végeznie az autóvezető-tanfolyamot, és szigorított vizsgát kell tennie. A Magyar Hírlap információi szerint az ismert műsorvezető nem fellebbez az ítélet ellen.

Stohl András
Stohl András július 6-án, a 30-as főúton Gödöllő és Aszód között szenvedett súlyos autóbalesetet. Elvesztette uralmát Ford Mondeója felett, a kocsi többször megpördült, majd az árokba borult. Stohlt komoly fejsérülésekkel és csonttörésekkel mentőhelikopter szállította kórházba.

A vizsgálat megállapította, hogy ittas volt a baleset idején: az orvosszakértői vizsgálat szerint vérében a baleset időpontjában 1,7 ezreléknyi alkohol volt. Ez az érték 2-3 deci pálinka, vagy ezzel egyenértékű szeszesital elfogyasztását feltételezi.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?