Gál
8 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Elmeszakértő vizsgálja a tápióbicskei kínzások gyanúsítottjait

2007.02.09. 19:32
A tápióbicskei brutális emberölésről a rendőrség és a település lakói mást-mást gondolnak. A különös kegyetlenséggel elkövetett emberöléssel gyanúsított 20 és 21 éves nők valamint egy idősebb férfi hónapokig válogatott módszerekkel kínoztak egy 54 éves nőt és 32 éves lányát. Index videó.

A múlt szombatra virradóra Tápióbicskén egy 54 éves nő elhunyt. Halála körülményeinek kibogozása közben thriller bontakozott ki. Ny. Margitot ugyanis hónapokon keresztül kínozták, sanyargatták, amit nem bírt tovább, szervezete felmondta a szolgálatot. A nő 32 éves lánya is gyötrelmes hónapokat élt át, jelenleg szigorú rendőrségi védelem mellett kórházban fekszik. Az ujjai, a bordái eltörtek.

A rendőrség három gyanúsítottat letartóztatott. Egy 20, valamint egy 21 éves nőről és idősebb férfitársukról is alább egy video, amit az Index készített azokkal, akik szemtanúi voltak/nem voltak a történéseknek.

A rendőrségen elmeszakértő vizsgálja meg a három gyanúsítottat, akik közül a főkolomposnak tartott O. Juliáról kiderült, a kórházban fekvő Tímea tavaly egyszer feljelentést is tett ellene. Úgy tudjuk a nagykátai rendőrség bántalmazás, önbíráskodás és lopás miatt eljárást indított, ám nem sokkal később Tímea visszavonta a feljelentést. A tábióbicskei történet bővebben.

Képek a helyszínről
Képek a helyszínről