Timót, Xénia
-3 °C
4 °C

Elmeszakértő vizsgálja a tápióbicskei kínzások gyanúsítottjait

2007.02.09. 19:32
A tápióbicskei brutális emberölésről a rendőrség és a település lakói mást-mást gondolnak. A különös kegyetlenséggel elkövetett emberöléssel gyanúsított 20 és 21 éves nők valamint egy idősebb férfi hónapokig válogatott módszerekkel kínoztak egy 54 éves nőt és 32 éves lányát. Index videó.

A múlt szombatra virradóra Tápióbicskén egy 54 éves nő elhunyt. Halála körülményeinek kibogozása közben thriller bontakozott ki. Ny. Margitot ugyanis hónapokon keresztül kínozták, sanyargatták, amit nem bírt tovább, szervezete felmondta a szolgálatot. A nő 32 éves lánya is gyötrelmes hónapokat élt át, jelenleg szigorú rendőrségi védelem mellett kórházban fekszik. Az ujjai, a bordái eltörtek.

A rendőrség három gyanúsítottat letartóztatott. Egy 20, valamint egy 21 éves nőről és idősebb férfitársukról is alább egy video, amit az Index készített azokkal, akik szemtanúi voltak/nem voltak a történéseknek.

A rendőrségen elmeszakértő vizsgálja meg a három gyanúsítottat, akik közül a főkolomposnak tartott O. Juliáról kiderült, a kórházban fekvő Tímea tavaly egyszer feljelentést is tett ellene. Úgy tudjuk a nagykátai rendőrség bántalmazás, önbíráskodás és lopás miatt eljárást indított, ám nem sokkal később Tímea visszavonta a feljelentést. A tábióbicskei történet bővebben.

Képek a helyszínről
Képek a helyszínről

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!