Klaudia
-4 °C
2 °C

Álrendőrök vérontása Texasban

2003.01.06. 10:50
Hat embert lőttek agyon egy lerobbant texasi házban vasárnap hajnalban. A rendőrség szerint a gyilkosok rendőröknek adták ki magukat, és fegyverek és kábítószer után kutattak.
Valószínűleg fegyverek és kábítószer után kutatott az a négy vagy öt ember, aki vasárnap hajnalban brutálisan kivégzett hat embert, köztük két testvérpárt a texasi Edinburgh egyik lerobbant házában. Az egyik testvérpár otthon tartózkodó anyját elektromos kábelekkel kötözték meg, miközben gyermekeit a szomszédos szobában lőtték le. A kiérkező rendőrök öt holttestet találtak a házban, egyet pedig a kertben. A hatóságoknak eddig nem sikerült minden áldozatot azonosítaniuk.

A megkötözött asszonynak sikerült kiszabadítania magát, és kihívnia a rendőröket. A nő azt mondta, hogy az egyik férfi "Rendőrség" feliratú kabátot viselt. Ramirez őrmester szerint több hasonló eset is történt az elmúlt években, amikor emberek rendőröknek adták ki magukat, és olyanok otthonába hatoltak be, akikről feltételezték, hogy drogkereskedők. A rablók általában fegyvereket, kábítószert és pénzt zsákmányoltak, de eddig még senkit sem öltek meg.