Intenzíven maradnak Tollerék

2006.06.21. 17:59
Továbbra is stabil Toller László országgyűlési képviselő valamint sofőrjének állapota. A pécsi polgármestert folyamatos altatásban tartatják.

"Toller László állapota a súlyos sérülést követően stabil, tartósan intenzív terápiára szorul, többek között folyamatos altatásra" - írta Dóczi Tamás professzor szerdai közleményében.

A honatya gépkocsivezetőjének kezelőorvosai a sofőrről annyit közöltek, hogy a férfi szintén folyamatos intenzív ellátást igényel, állapota a klinikába kerüléshez képest változatlan, stabil.

Információink szerint belső szerve nem sérült Tollernek, de feje három ponton - a koponyán és a csigolyáknál - is életveszélyesen megsérült, a felborult autó teteje az anyósülés fölött a fejtámla szinteje alá gyűrödött.

Pécs szocialista polgármestere hétfőn a 61-es úton Tamási és Dombóvár között szenvedett balesetet, gépkocsiját egy, egyszerre két kisteherautót szabálytalanul előző személykocsi szorította le az útról. A politikust szállító szolgálati gépkocsi sofőrje megpróbált kitérni, eközben leszorult az útpadkára, amely megdobta a járművet. A polgármestert és gépkocsivezetőjét, akik súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedtek, mentőhelikopter szállította Pécsre.

Toller Lászlót még aznap este az idegsebészeti klinikán, sofőrjét a baleseti és kézsebészeti klinikán megműtötték.

  • Bérelnék
  • Személyi kölcsön