Antal, Antónia
-1 °C
4 °C

Balesetet szenvedtek a mentésre siető tűzoltók

2003.12.22. 17:27
Balesetet szenvedett az a tűzoltóautó, amely egy karambol helyszínelésére indult Pilisvörösvárra.
A Pest megyei városban, a 10-es főúton egy Suzuki ütközött össze hétfőn kora délután egy másik személyautóval. Az ütközés ereje egy villanyoszlopnak lökte a Suzukit, s az utasok közül egy ember súlyos, egy pedig könnyebb sérüléseket szenvedett.

Tekintse meg képeinket!
Ennek a balesetnek a műszaki mentéséhez indult Óbudáról egy tűzoltóautó, amely azonban úgyszintén összeütközött egy személyautóval a Bécsi úton, a Bojtár utcai kereszteződés közelében. A Testvérhegyi lejtőről egy személyautó akart nagy sebességgel bekanyarodni a Bécsi útra, ám nem adott elsőbbséget a megkülönböztető jelzéseit használó tűzoltóautónak.

A két jármű emiatt összeütközött, s a Seat személyautó totálkárosra tört. A tűzoltók közül senki nem sérült meg komolyabban, a személyautóban utazó 23 éves fiatalasszony azonban megsérült, őt ezért a mentők a Honvéd Kórházba szállították.

A helyszínelés és a műszaki mentés befejeztéig a rendőrök mindkét irányban lezárták a Bécsi út egy-egy sávját, emiatt a környéken továbbra is hatalmas torlódásra kell számítani.