Klaudia
-3 °C
3 °C

Élénk a forgalom az utakon

2006.04.17. 12:32
A hétfőn autóval útnak indulókat a fővárosban nagyobb fennakadások nem gátolják, de mindenképpen élénk forgalomra kell számítani. Aki a fővárosból a Dunakanyar felé veszi az irányt, kalkuláljon hosszabb menetidőt. Az országban a 33-as főútról jelentettek fennakadásokat, a tiszafüredi hídon váltakozó irányú a forgalom.

A Szentendrei úton a fővárosból kifelé tartók nagyobb forgalomra számíthatnak hétfőn kora délután, bár a városon belül baleset vagy útlezárás nem gátolja a közlekedést, tudta meg az Index a Fővinformtól. A szokottnál erősebb forgalom várható szentendrei Skanzenhoz vezető összekötőúton is.

A 11-es főúton Leányfalu irányába alakult ki nagyobb torlódás, elsősorban Szentendrénél áll a forgalom, tudtuk meg az Útinform diszpécserétől. A 18-as kilométerkőnél lezárták a belső sávot, mert egy csatorna fedlapja megsérült, így itt csak a belső sávban haladhatnak az autók.

A 33-as főúton a tiszafüredi hídnál szintén torlódásra kell számítani, a hídon ugyanis csak váltakozó irányban halad a forgalom. A rengeteg szabálytalankodó miatt a rendőrség a helyszínre érkezett, hogy a forgalom megfelelő irányításával csökkentsék a zsúfoltságot.