Bernadett
0 °C
9 °C

Lóval dugott a békési óvónő

2007.07.13. 13:11
A Viharsarok egyik településének óvodája megvált egy alkalmazottjától, miután a falu lakói véletlenül rábukkantak az óvónő közreműködésével készült állatos pornófelvételre - adta hírül a Békés megyei Hírlap internetes oldala. Az újság interjút is készítetett a zoofil videón szereplő nővel, de sem a település, sem nő nevét nem tette közzé.

Először csak összesúgtak a háta mögött, majd amikor a pletykáról már az egész falu tudott, állítólag el is bocsátották állásából azt a Békés megyei óvónőt, aki korábban egy állatos szexvideó egyik főszereplője volt. A megyei lap internetes oldalán közzétett cikk szerint a "Viharsarok egyik településén" néhány helybeli figyelt fel egy pornószájton a felvételre, amelyen az óvónő egy lóval közösült számos pózban.

Barátjával egyetértésben

Beastofília?
A szakirodalom szerint egy lovas szex lehet, hogy nem is a szűken vett zoofília szakterületére tartozik, a zoofília esetében ugyanis a résztvevő személy komoly érzelmi, szerelmi kötődést érez az állat iránt (Wikipédia). A saját vágyait kiélő, az állat érzelmeivel mit sem törődő embert inkább a beastofilía tárgykörébe kell sorolni. A zoofília már az ókorban ismert jelenség volt. A történelem folyamán többször is változott a zoofil emberek megítélése. Az állatokkal való szexuális kapcsolat először elfogadott volt, majd később a kultúrák többségében elítélték, és büntették is. Napjainkban több esetben állatkínzásért ítéltek el állatokkal közösülő embereket, míg egyes szexológusok véleménye szerint a zoofília nem betegség, hanem az átlagostól eltérő nemi vágy.

A lap személyesen is felkereste a keménypornózó exóvónőt, aki azt állította, hogy a még óvodai munkába állása előtt készült filmért nagyjából egy havi fizetésének megfelelő összeget kapott, amire akkor nagy szüksége is volt. A nő magánügynek tekinti a történteket, de azt elmondta, hogy nem titokban vállalkozott a felvételre, tudott róla a "hozzá legközelebb álló férfi" is. A videó miatt azonban utólag annyi kellemetlenség érte, hogy már bánja, hogy elkészült. Elköltözni azonban kirúgása ellenére sem akar.

Ott élnek Békésben

A békési lap nem közölte sem a település, sem a videó főhősének nevét, jóllehet egy ideig - kitakart arccal ugyan - a videóból vett képet is bemutattak a nőről. A főszerkesztő-helyettes, Niedzielsky Katalin az Index kérdésére leszögezte, hogy a történet valós, a neveket viszont sem nekünk, sem másnak nem árulja el, mert mint mondta, "mi itt élünk ezek között az emberek között Békés megyében, nem adhatjuk ki őket".

Somogyban nem titkolták

Június elején egy somogyi településen tört ki botrány, amikor a szülőknek feltűnt, hogy a helyi iskola diákjai egymás között minden lehető formátumban küldözgették az angoltanárnő saját magáról csipke fehérneműben és meztelenül készített fotóit. Az ügyben azonban hamar kiderült a nő személyazonossága, és az is, hogy az inkei általános iskoláról volt szó. A meghurcolt tanárnő végül a sajtóban maga adott magyarázatot a történtekre: a képeket egy a diákoktól elzárt tanári gépen tárolta, de kollégája, az iskola informatika tanára feltette őket az internetre.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!