Nemcsak élhetetlen, hideg is Ózd

2011.09.06. 14:32

Volt egy rakás szempont, ami alapján az Index Ózdot hozta ki Magyarország legszarabb városának, szoros versenyben Salgótarján éppenhogy lemaradt. Íme, egy újabb adalék ahhoz, hogy a nagy számok nem hazudnak, a büszke címre lakosaik jelölésének köszönhetően pályázó 13 város közül hol máshol volt a leghigedebb az elmúlt egy évben, mint Salgótarjánban és Ózdon. És persze a budapestieket gyötörte legkevésbé a rettenetes időjárás.

 

Aki mégis szeretne Ózdra vagy Salgótarjánba költözni, annak segítünk egy kicsit. Ha nem szereti a meleget, akkor érdemes ezt a két települést választania. Fanyalgó helyieknek: itt még igazi nyár sincs.

Az adatokat az időképtől kértük és kaptuk, az abszolút minimum, illetve maximum hőmérsékleteket mutatja 2010. szeptember 1-től 2011. augusztus 31-ig terjedő időszakban. Az itt látható értékek tájékoztató jellegűek, az adott településen, vagy hiányos adatsor esetén a hozzá legközelebb eső időképes automata adatait vették figyelembe.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!

  • Vennék
  • Bankszámla