Kárász Róbert hosszú hónapok után végre magához ölelhette a szüleit

DMOHA20151007006
2021.05.03. 07:42
Az ATV műsorvezetője anyák napján duplán ünnepelt: Kárász Róbert szülei megkapták a koronavírus elleni oltást, így újra együtt lehetett a család.

A koronavírus-járvány miatt hosszú hónapokig az ATV műsorvezetője sem tudott találkozni a szüleivel. Kárász Róbert, aki az első oltás után maga is elkapta a vírust, a saját bőrén tapasztalta, mit is jelent covidosnak lenni, amitől mindenképp meg akarta óvni az édesanyját és az édesapját.

A tévést rendesen kiütötte a vírus, kínzó ízületi fájdalmakról, szag- és ízvesztésről, valamint köhögésről panaszkodott, amelyekre favipiravirt, aszpirint, illetve cinket és C-vitamint szedett. Március 27-én érkezett a hír, hogy kigyógyult a betegségből, ám addig nem akart találkozni a szüleivel, amíg nem érezte úgy, hogy biztonságban vannak, épp ezért a húsvéti ünnepeket is kénytelenek voltak egymástól távol tölteni – pont úgy, mint 2020-ban.

Úgy tűnik, mostanra viszont helyreállt a rend: Kárász Róbert szülei megkapták az oltást, így hosszú hónapok után végre újra együtt lehetett az egész család.

Nálunk nemcsak anyák napja van, hanem a nagy találkozás pillanata is. Koronavírus, oltás, védettség után az első ölelés! Édesapám magához öleli Rozit, a kisebbik unokáját. Édesanyám csendben figyel, de aztán nagy ölelésben volt neki is része.

(Borítókép: Kárász Róbert 2015. október 7-én, Budapesten. Fotó: Mohai Balázs / MTI)