Tóth Gabi nyitotta az Európa-nap online ünnepét

2021.05.09. 14:48
Több mint húsz európai ország művészei léptek fel azon az online eseményen, amelyet az Európa-napon hívtak életre Los Angelesből. Az estet Tóth Gabi nyitotta egy népdallal.

Tóth Gabinak óriási megtiszteltetésben volt része: ő képviselte hazánkat szombat éjszaka az európai békét és egységet ünneplő Európa-nap alkalmából rendezett online eseményen. A virtuális ünnepségen, amit az Egyesült Államokból közvetítettek, több mint 20 európai országból jelentkezett be egy-egy művész. Őket Alyssa Milano üdvözölte, illetve konferálta fel. 

Az eseményt Tóth Gabi nyitotta, akit az est háziasszonya úgy mutatott be, mint a Forbes magazinban Magyarország legértékesebb énekesnőjeként említett művészt. Gabi, akit az eseményen gitáron Csóka Péter kísért, a Mária altatója című népdalt adta elő, amit néhány órával korábban állítólag még a kislányának, Hannarózának énekelt. Az alkalomhoz egy magyaros motívumokkal ellátott ruhát választott.

A világszerte követhető eseményen fellépő művészek előadásai utólag is megtekinthetők. Tóth Gabi a videó 10. perce után érkezik.  • Tippek
  • Babaváró hitel