Gianni: Vegyék le a képernyőről Hajdú B. Istvánt!

2021.07.15. 20:51

Az olasz műsorvezető és szakács, Gianni Annoni igencsak berágott Hajdú B. Istvánra. Hogy miért? Egészen pontosan azért, mert úgy gondolja, hogy az ország leghíresebb sportkommentátora az angoloknak szurkolt.

Mint ismeretes: az Európa-bajnokságon Olaszország és Anglia játszotta a döntőt. A rendes játékidő 1–1-re végződött, a hosszabbításban pedig nem született gól. A tizenegyespárbajt az olaszok nyerték, így ők emelhették magasba a trófeát. 

Gianni Annoni valóságos eufóriában nézte végig a mérkőzést. Egyébként is rettentően ideges volt, de még inkább felhúzta magát, amikor úgy érezte, a mérkőzés sportkommentátora elfogult az angolok irányába. Erről pedig az Indexnek is beszélt.

Az angolok undorítóan viselkedtek, meg kéne tanulniuk veszíteni, de mi, ha baj van, mindig nyerünk. Remekül játszottak az olaszok, remek volt a csapatszellem, a fiatalok felnéztek az öregekre. Viszont Hajdú B. Istvánnal nem vagyok kibékülve. Úgy gondoltam, hogy le kéne venni a képernyőről. Nagyon tisztelem, szeretem is, jó közvetítő, de most elvetette a sulykot. Viszont monopolhelyzetben van, elfogult volt. Látszik, hogy nem szereti az olaszokat, ami nem esett jól meccsnézés közben

 fakadt ki az olasz-magyar állampolgárságú Gianni.