Máris szerelmes Marsi Anikó, Szulák Andreáig vezetnek a szálak

2021.07.15. 07:18

A zátonyra futott házasság után máris szerelmes Marsi Anikó; a Blikk információi szerint a TV2 műsorvezetője Szulák Andrea exe, Gábor oldalán találhatja meg a boldogságot. 

Néhány hete vált hivatalossá, hogy 16 évnyi házasság és két közös gyermek után elválik egymástól Marsi Anikó és Palik László. Mint megírtuk, a sztárpár tavaly decemberben a TV2 Dancing with the Stars című műsorában – melyben Marsi Anikó versenyzőként vett részt – még egy boldog pár benyomását keltette, ám június elején már arról írtunk, hogy a Tények híradósa egészen Dominikáig utazott, ahol tudatta válási szándékát az Exatlon műsorvezetőjével.

A napilap most arról ír: a hírműsor háziasszonya nem maradt sokáig magányos, hiszen időközben rátalált a szerelem, és új társra lelt – erre egy szemfüles olvasóriporterük hívta fel a figyelmet.

Marsi Anikó új párja nem más, mint Szulák Andrea exe, gyermekének apja, Gábor. Nem titok már a románcuk a környékbeliek számára sem, közülük ugyanis többen is látták már a Normafán egymás társaságában futni a tévést és új szerelmét, illetve gyakran autóznak is együtt Marsi kocsijával az otthonához közeli utcákon

– mondta a lap informátora. Keresték Marsi Anikót, a tévés azonban nem kommentálta az értesülésüket.

A lap felidézi, hogy Marsi Anikó új szerelmét Szulák Andrea oldalán ismerhettük meg. Az énekes-műsorvezetőtől 2015 őszén költözött el, egy közös gyermekük született a kapcsolatukból, a jelenleg tizennégy éves Rozina. Szakításuk után Agócs Judit színésznő volt a férfi új választottja, közös gyermekük is született.