Paris Hilton első gyermekét várja

2021.07.27. 18:36
A botrányhős-üzletasszony negyvenévesen anya lesz.

Januárban elárulta, hogy meddőségi kezelésen esett át, aminek, úgy tűnik, meg is lett az eredménye: a negyvenéves Paris Hilton első babáját várja – tudta meg a PageSix. Vőlegényéről, Carter Raumról korábban a Trend Podcastben azt nyilatkozta, ő az álompasija, akivel folyamatosan az esküvőről beszélnek, és arról, mi legyen a gyermekük neve.

Hiltont egy év randevúzás után egy privát szigeten jegyezte el Raum februárban. Hogy rátalált az igazira, arról a botrányhősnő korábban a Vouge-nak mesélt, hangsúlyozva: nagy örömmel várja életének következő fejezetét, és nagyon boldog, hogy ilyen támogató partnerre lelt. Azt is hozzátette, megérte várni, és hogy úgy érzi, szerelmével jobb emberré teszik egymást. 

A párt egyébként a 2020-as Golden Globe afterpartiján látták együtt először. Állítólag közös ismerőseiken keresztül találkoztak. Kapcsolatukról néhány hónappal később, áprilisban adott megerősítést Hilton az Instagram-oldalán, egy olyan fotót megosztva, amelyen a szerelmével épp csókolóznak.  • Hírek
  • Személyi kölcsön