Meghan Markle körül újabb családi viszály támadt

2021.08.08. 20:52

Meghan Markle féltestvére, Thomas Markle Jr. bekerült a Big Brother VIP ausztrál kiadásába . A műsor előzetesében fontosnak  érezte   megosztani, hogy a sussexi hercegné szerinte egy „megcsömörlött, sekélyes, beképzelt nő”  – írja a  Daily Mail .

Ezek alapján nem meglepő, hogy annak idején nem hívták meg a királyi esküvőre, hiszen már azelőtt sem volt beszélő viszonyban a féltestvérével.

Vélhetően a nemzetközösségi királyságba tartozó ausztrálok is élénken érdeklődnek a brit királyi család drámájának legújabb felvonása iránt. Ezért robbanhatott nagyot a mesterségére nézve ablakszerelő Thomas furkálódása a féltestvére ellen.

A férfi azzal az állítással debütált a reality show előzetesében, hogy ő figyelmeztette Harry herceget, milyen veszélyt jelent rá Meghan. 

Megmondtam Harry hercegnek, hogy szerintem tönkre fogja tenni az életét. Nagyon sekélyes nő 

– mondja Thomas, akinek a valóságshow szereplőit bemutató videóban konkrétan az a leírása, hogy ő Meghan bátyja.

tm

Igaz, van egy másik szereplő, akinek látszólag az a legnagyobb teljesítménye az instamodellkedés mellett, hogy Kyle Sandilands ausztrál rádiós személyiség volt barátnője.

Nincs hiány a műsorban a nemzetközileg ismert celebekből sem. Feltűnik még ugyanis Donald Trump volt elnöki tanácsadója, Omarosa Manigault Newman is, aki szerint a volt amerikai államfő megrészegült a hatalomtól. S hogy a transzneműeket is képviselje valaki egy kis Kardashian-fűszerrel, Caitlyn Jenner is beszáll a buliba.