Megszületett Gönczi Gábor kislánya

2021.08.09. 15:50
A TV2 híradósa is jelen volt az újszülött érkezésénél, a kislány a Gréta nevet kapta.

A Tények.hu-val osztotta meg a műsorvezető az örömhírt, hogy augusztus 8-án megszületett a kislánya. A gyermek a délutáni órákban jött világra és a Gréta nevet kapta. Az apuka is jelen volt az újszülött érkezésénél.

Otthonunkban érkeztek az első jelek, hogy most már szívesen világra jönne, majd elindultunk a kórházba, és délutánra megszületett a kislányom. Természetes és apás szülés volt a SOTE 2 számú klinikáján, néhány nappal túl a kiírt időponton. Fantasztikus orvos és szülésznő segédkezett, és a születésénél végig jelen voltam. Gréti 4520 grammos, 59 cm-es, illatos, gyönyörű baba. Mind a ketten, anyuka és baba is jól vannak 

– mondta Gönczi Gábor a portálnak. Hozzátette: csodálja, hogy a feleségét, Ildikót azért, amit véghez vitt és nagyon hálás neki a gyönyörű családjukért. Ha lehet, most még jobban imádja őt. 

Az ötéves Áron is alig várta, hogy a testvére megérkezzen. Hamarosan személyesen is megismerheti, pár nap múlva ugyanis hazamegy az anyuka és a kislány. 

Két hét szabadságot vettem ki, és otthon maradok velük

–  szögezte le a műsorvezető.

Gönczi Gábor közel négy év együttlét után, 2018-ban vette feleségül a párját. Addigra már a kisfiuk is megvolt, Áron 2016 novemberében született, és természetesen ő is jelen volt, mikor a szülei kimondták az igent egymásnak. Gréta érkezéséről először idén februárban adott hírt a műsorvezető.   • Hírek
  • Hírek