Autóbalesetet szenvedett Alyssa Milano

2021.08.18. 12:22
Kedden reggel autóbalesetet szenvedett Alyssa Milano Los Angelesben. A kocsit a színésznő nagybátyja vezette, aki eszméletét vesztette a volánnál.

A TMZ számolt be róla elsőként, hogy balesetet szenvedett Alyssa Milano kedden reggel, miközben nagybátyjával az autópályán haladtak Los Angelesben. Mitch Carp eszméletét vesztette, a kocsi pedig átsodródott a másik sávba, és karambolozott. A portál szerint a színésznő menthette meg mindkettejük életét azzal, hogy átnyúlt a vezetői oldalra, és megállította az autót.

Utólag kiderült, hogy a férfi valószínűleg szívinfarktust kapott. Amíg a segítség megérkezett, a színésznő próbálta újraéleszteni, majd a mentők a közeli kórházba szállították. Úgy tudni, Alyssa Milano sérülések nélkül megúszta a balesetet, a férje sietett érte a történtek után.

A színésznő később Twitter-oldalán a következőket írta:

Minden lehetőséget ki kell használnunk, hogy megóvjuk a szeretteinket. Oltasd be magad! Hordj maszkot! Zárd el a fegyvereidet! Tanuld meg, hogy kell újraéleszteni! Apró dolgok, amiket a józan ész diktál. Nem nehéz egymásra vigyázni, viszont annál fontosabb!