Titokban összeházasodott Rékasi Károly és Pikali Gerda

2021.08.26. 08:11

Titokban összeházasodott Rékasi Károly és Pikali Gerda – derült ki Hot! Magazin csütörtöki számából, amelynek interjút adott az újdonsült pár. 

Elárulták, hogy nagyon hosszú út vezetett a lánykérésig, és eleinte nem is gondolták, hogy bármikor össze fognak házasodni, mivel korábban mindketten éltek már házasságban, és „papírok nélkül is lehet szeretni egymást”. Egy olaszországi nyaralás azonban mindent megváltoztatott.

Sorrentóban csavarogtunk, amikor egy ékszerüzlet kirakatában megláttunk egy csodálatos gyűrűt. Bementünk az üzletbe, de közölték, hogy csak egy méretben van, mert egyedi és kézzel készült ékszer. Szerencsémre pont Gerda mérete volt; megvettem, és betettem a hátizsákomba. Sétáltunk tovább, és a nagy P betű alatt, vagyis egy parkolóház bejáratánál megkértem a kezét

– mesélte Rékasi Károly. 

Pikali Gerda azt mondta, hogy már akkor is úgy érezte, hogy régóta ismeri a férfit, amikor kilenc évvel ezelőtt meglátta őt egy színházi olvasópróbán. 

Aztán ő lett a végzetem! Sosem gondoltam volna, hogy létezik ilyen szerelem, mint a miénk

– mondta a lapnak a színésznő.

A titkos sztáresküvőknek egyébként nagy divatja van mostanság. Nemrég Nagy Ervin és Borbély Alexandra is teljes diszkréció mellett keltek egybe, Majka és Dundika pedig szintén nem verte nagydobra, hogy háromnapos lagzit tartanak a hétvégén.