Ben Affleck nem szórakozik, ha valaki túl közel merészkedik Jennifer Lopezhez

GettyImages-1339647589
2021.09.13. 11:55

Valószínűleg sok JLo rajongó veszítené el az eszét, ha lehetősége nyílna közvetlen közelről látni kedvencét. Így esett egy férfival is a hétvégén, aki a kelleténél kicsit túlbuzgóbb volt, amikor megpillantotta az énekesnőt.

Jennifer és Ben Affleck éppen a velencei Marco Polo reptéren sétáltak, amikor az énekesnő egyik rajongója nem tudta türtőztetni magát, és kvázi nekirontott vágya tárgyának. JLo ijedten hátra is hőkölt a begőzölt úr közeledésére, Ben Affleck viszont nem hagyta annyiban a dolgot, és hős szerelmeshez méltóan finoman hátrébb lökte a mindenáron fotózkodni vágyó illetőt. A férfit ezután a biztonságiak vették kezelésbe, így bár sajnálkozva, de lemondott a hőn áhított közös képről az énekesnővel.

Bár az említett férfi őszinte rajongása feltehetőleg régebbre nyúlik vissza, Jlo és a színész a hétvégén felrobbantották a fél világot azzal, hogy közel két évtized után ismét debütáltak a vörös szőnyegen. A pár természetesen jól felkészült hírességek módjára viselkedett a ceremónián, és méló módon kiszolgáltak minden igényt: volt filmesen semmibe meredés, ölelkezés és csókolózás is a kamerák kedvéért.

Úgy fest, hogy bár 17 év telt el, Benniferék úgy döntöttek, nem keseregnek tovább a túlzott médiafigyelem miatt, és inkább meglovagolják azt a népszerűségi hullámot, ami újraegyesülésük óta övezi őket. De bármennyire is nagy az érdeklődés, azt érdemes mindenkinek kétszer is meggondolni, hogy hívatlanul milyen közel merészkedik az énekesnőhöz.

(Borítókép: Ben Affleck és Jennifer Lopez a Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon. Fotó: Mondadori Portfolio / Getty Images Hungary)