Várkonyi Andrea: Volt lánybúcsú, de nem luxusvitorláson

2021.09.16. 14:51
A műsorvezető hivatalos Instagram-oldalán reagált a leánybúcsújával kapcsolatos hírekre. Várkonyi Andrea cáfolja, hogy luxusvitorlázást tervezne, sőt azt is közölte, hogy már túl van az eseményen.

Mint ahogy az Index korábban beszámolt, a Story magazin úgy értesült, Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc menyegzőjére szeptember 24-én kerül sor, és ahogy annak lennie kell, a tévés lánybúcsút is tart majd a nagy nap előtt. A lap állítása szerint a programpontok között egy balatoni luxusvitorlázás is szerepel, méghozzá riói karneváli hangulatban. 

A menyasszony egy exkluzív csajos bulival búcsúztatja függetlenségét, ahová csak bizalmas barátnőit hívja 

– olvasható a cikkben, ahol néhány barátnő nevét is megemlítik, hozzátéve: „már csak az a kérdés, hogy hol és mikor kerül sor a titkos lánybúcsúra”. Hozzátették: „Noha a szervezés során több külföldi és belföldi helyszín is felmerült, a választás állítólag a Balatonra esett, és az esküvőt megelőző napokban egy luxusvitorlással hajóznak ki.”

Várkonyi Andrea, cáfolva a híreket, közösségi oldalán jelentkezett. Közölte, hogy a leánybúcsún már régen túl van, és egyáltalán nem úgy zajlott, ahogy arról a magazin értesült. 

A tisztánlátás kedvéért: volt lánybúcsú, de nem egy luxusvitorláson, hanem egy barátnőm lakásának teraszán, öt civil barátommal, akikkel egy vacsora mellett, meghitt hangulatban töltöttük az estét. Tudom, sokkal unalmasabb, mint a riói karnevált idéző luxushajó, de akinek ez csalódás, az írjon inkább regényt.  • Hírek
  • Hírek