Koronavírus adatok

2021. nov. 30.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
András, Andor
-4 °C
5 °C

Kórházban tért magához DJ Dominique

2021.09.24. 10:42
Várkonyi Attila a Retro Rádió épületében lett rosszul, elmondása szerint feltehetőleg agyérgörcsöt kapott.

Budapesten tartott volna retró bulit csütörtök este DJ Dominique, ám végül nem érkezett meg a helyszínre. A Blikk megtudta, hogy Várkonyi Attila kórházba került, ezért nem tudott megjelenni az eseményen. Megkeresésünkre a Retro Rádió eljuttatta hozzánk a lemezlovas közleményét.

Egy hirtelen rosszulléttel kórházba kerültem. Szerencsére az ijedelem nagyobb volt, mint a baj. Kivizsgáltak, és minden leletem negatív. Az e heti fellépéseimet lemondtam, de a jövő héten már újra mehetek. Az viszont biztos, hogy most kicsit visszaveszek a tempóból, mert családom van, és nekik szükségük van rám

– közölte Várkonyi Attila ma reggel a történtek kapcsán. 

A Blikk is elérte a rádióst, aki a lapot arról informálta, hogy feltehetőleg agyérgörcsöt kapott – szerdán este a rádió épületében lett rosszul, de már minden rendben van vele. 

Szerdán este végeztem a rádióban, és nekiindultam volna a fellépésemnek, amikor egyszer csak elkezdett velem forogni a világ. Leültem a székre, és csak annyit tudtam mondani, hogy nagy baj van. Onnantól kedve nem emlékszem semmire egészen addig, míg a kórházba nem kerültem. Ott aztán egyszer csak kitisztult minden 

– tájékoztatott Várkonyi, hozzátéve: a hétvégén mindenképp pihenni szeretne. 

Frissítés:

Időközben a Retro Rádió újabb információkat közölt a lemezlovas állapotáról. Facebook-oldalukon az alábbiakat írják:

„Várkonyi Attilával minden rendben van. Kollégánk szerda este rosszul lett és kórházba került, de DJ Dominique mostanra minden kivizsgáláson túlesett és az orvosok szerencsére mindent rendben találtak, így Attila ma már újra otthon alszik. Ezen a héten a fellépései elmaradnak, a vasárnapi Sztársávban pedig a legjobb beszélgetéseket hallgathatjátok újra, de azt ígéri: a jövő héten visszatér és felejthetetlen bulikat csinál majd. Attila nagyon köszöni a rengeteg aggódó üzenetet, jókívánságot, telefonhívást.”