Vajna Tímea ismét kórházból jelentkezett be

2021.10.01. 11:51

Vajna Tímea a minap több hónapos távollét után tért vissza Magyarországra. Nem véletlenül érkezett, keresztanyai örömök elé néz, húgának fia ugyanis egyéves lett, így elérkezettnek látták az időt, hogy a kicsit megkereszteljék.

Itthon tartózkodása idején azonban Andy Vajna özvegye ismét műtőasztalra feküdt. Augusztus közepén is megoperálták már, akkor egy vérrel teli cisztát távolítottak el a petefészkéből. Mint mondta, azért osztotta meg történetét, hogy más nőknek is erőt adjon vele, hozzátéve: endometriózis esetén ez az egyetlen megoldás.

A modell ma ismételten egy kórházi ágyról jelentkezett be. Közösségi oldalán azt írja, méhtükrözés vár rá. Az említett beavatkozást egyébként általában olyan nőknél végzik, akiknél fennáll a meddőség veszélye, vagy egyéb panaszok miatt javasolják nekik az operációt. A tükrözést általában altatásban végzik.

Vajna Tímea szíve egyébként csordultig telt szeretettel hazaérkezése után, végre találkozhatott ugyanis leendő keresztfiával. Mindezt az Instagramján is dokumentálta.