Jake Gyllenhaal: Kínszenvedés volt Jennifer Anistonnal szexjelenetet forgatni

2021.10.07. 15:51

Kínszenvedésként jellemezte Jake Gyllenhaal azt, hogy Jennifer Anistonnal szexjelenetet kellett forgatnia egy filmhez.

A páros a Jóravaló feleség (The Good Girl) című filmben alakított egy olyan párt, akik házasságon kívüli kapcsolatba kerülnek egymással. 

Egyrészről tényleg kínszenvedésként éltem meg, más szempontból nézve viszont azért mégse volt olyan rossz 

– mondta nevetve a színész a szexjelenet forgatásáról. Gyllenhaal egyébként korábban bevallotta, hogy több évig szerelmes volt Anistonba, emiatt is lehetett számára furcsa érzés szexjelenetet forgatni vele. 

A színész azt is elmondta, hogy a jelenet forgatása közben – Aniston javaslatára – 

EGY KISPÁRNÁT HELYEZTEK MAGUK KÖZÉ AZÉRT, HOGY VALÓJÁBAN NE érintkezzenek egymással.

„Nagyon kedves volt tőle, hogy ezt javasolta, mielőtt elkezdtük. Csak annyit mondott, hogy »Én most teszek egy párnát ide«” – idézte fel a színész. Jake Gyllenhaal az interjúban arról is beszélt, hogy a szexjelenetek forgatása mindig nagyon furcsa, mivel a színészeket közben is harminc-ötven ember figyeli a stábból. 

Ez nem igazán izgat fel engem

– vallotta be Gyllenhaal, aki tánchoz hasonlította ezeknek a jeleneteknek a forgatását, amelyeket ahhoz hasonlóan kell megkoreografálni. 

Erről a szexjelenetről egyébként Jennifer Aniston is mesélt korábban. „Ki akartam próbálni valami mást is” – mondta arról, miért vállalta a jelenetet. Aniston szerint akkori férje, Brad Pitt nyugodtan fogadta a hírt az akkor még 21 éves Jake Gyllenhaallal forgatott jelenetről: „Csak arra kért, hogy legyek hozzá kedves, hiszen Gyllenhaal gyerek még” – mondta a színésznő.