2024. június 21. 15:00
Szlovákia
Ukrajna
Düsseldorf Arena II. forduló
2024. június 21. 18:00
Lengyelország
Ausztria
Olympiastadion II. forduló
2024. június 21. 21:00
Hollandia
Franciaország

Britney Spears odarúgott a családjának

2021.10.26. 15:14
Nem kér többé azokból, akik nem segítettek rajta több mint egy évtizedes rabsága alatt.

Britney Spears  szeptember végén, tizenhárom év után szabadult apja karmai közül, ekkor mentették fel ugyanis Jamie Spears gyámsága alól. Az énekesnő boldogsága határtalan a győzelem után, az azonban még mindig bántja, ahogyan a családja bánt vele több mint egy évtizeden át. Állítólag perre is menne velük azért, mert semmit sem tettek, hogy segítsenek rajta.

Fájdalmát a minap is felidézte, amikor a kezébe került miniatűr írógépe. Nem árulta el, hogy az említett tárgy miért tépett fel régi sebeket, azt azonban elmondta, hogy kvázi megszakította a kapcsolatot családja azon tagjaival, akik partnerek voltak abban, amit az apja tett vele.

Nem találod furcsának, amikor ide-oda ugrálsz, hogy kirándulásokat vagy közös ebédet szervezz azokkal, akiket szeretsz, azért, hogy átverjenek vagy tíz perc után lelépjenek? (…) Oké, értem. Csak akkor érnek rá, ha nekik kényelmes. Nos, én már egyáltalán nem vagyok elérhető számukra. Nem bánom, hogy egyedül vagyok. Igazából belefáradtam abba, hogy Teréz anyát játsszak. Ha bunkó vagy velem, végeztem. Ez az üzenet a családomnak szól, amiért jobban megbántottak, mint azt bárki képzelné. Alig vagyok 163 centi, mégis a nagyobb embert játszottam egész életemben. Tudod, milyen nehéz ez?

– olvasható Britney Spears zaklatott posztjában.

Az énekesnő húga, Jamie Lynn Spears egyébként hamarosan megjelenteti memoárját Dolgok, amiket el kellett volna mondanom címmel. A regényre valószínűleg sok Britney-rajongó is ráharap majd, bővebb információt remélve a nővérek kapcsolatáról, amiből az utóbbi időben csupán annyit lehetett látni, hogy az énekesnő többször is belekötött a Zoey 101 sztárjába.