Oszter Sándor már korábban megnevezte, kire szeretné hagyni a birtokát

2021.10.31. 17:38

Pénteken 73 éves korában meghalt Oszter Sándor. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész halálát infarktus okozta, erről felesége adott hírt a közösségi oldalán.

A színészlegenda vagyonát már a korábbi években is több százmillió forintra becsülték, és azt is elárulta, kit jelöl meg örökösének a végrendeletében.

Pénzcentrum cikkében megjegyzi, hogy Oszter Sándor a diósjenői házát például csak kétszintes, tornyos kastélynak nevezte. Ehhez az ingatlanhoz a cikk szerint ugyanis két tó, egy istálló, egy templom, valamint egy magtár is tartozik.

Néhány éve még 750 millió forintra becsülték a ház értékét, ami az ingatlanpiaci helyzet miatt vélhetően nem is csökkent. 

A lányomé a köteles rész, az unokámé minden

– árulta el korábban a Best magazinnak a színész, aki akkor hozzátette: nem akarja, hogy Hunor nevű unokájára nagy lelki teher háruljon a hatalmas vagyonnal, így nem egyszerre, hanem apránként fogja megörökölni.

A többek között Rózsa Sándor betyár megformálójaként is ismert művészről pályatársai mellett Orbán Viktor miniszterelnök is megemlékezett, az Emberi Erőforrások Minisztériuma pedig saját halottjának tekinti a pénteken elhunyt Oszter Sándort.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport