Kulcsár Edina őrületesen nyomja a gitárt

2021.11.08. 07:12
A Port.hu SZESSÖN című sorozatának meghívott vendége Szabó-Kulcsár Edina, aki egy eddig ismeretlen oldalát mutatja meg. A tévében többször is láttuk már, a social mediában is sokan követik, de azt talán még a legnagyobb rajongói sem sejtik, hogy mennyire tud gitározni.

Szabó-Kulcsár Edina épp a Nyerő Páros című műsorban látható, amivel kapcsolatban születtek olyan hírek, hogy van min dolgozniuk férjével, Csutival a házasságukon. A próbateremben elárulta, hogy a pandémia és az építkezés nem volt túl jó hatással rájuk, nem tudtak egymással olyan minőségben és mennyiségben foglalkozni, de ez talán nem egyedi eset.

Elmesélte, hogy gyerekként csodálta Beyoncét. Elmondása szerint ő 30 évesen nem fog olyan sikereket elérni, mint a popdíva, de soha nem lehet tudni. Titokzatosan elhintette, hogy hamarosan kikerül egy dal, amelyben ő énekel, de az igazi nagy durranás még várat magára.

Elárulta, hogy kész van egy dal, csak szöveget kellene hozzá írnia.

Erről sokat nem tudni, azt sem, hogy milyen stílusú dalról van szó, milyen a hangszerelése és így tovább, de az azért kiderült, hogy Kulcsár Edina szerint az nagyon menő, amikor valaki egy hatalmas színpadon egy szál gitárral kiáll, és úgy énekel a tömegnek. Ami azt illeti, ő egyelőre megelégedne azzal is, ha 20 embernek a szemébe könnyeket tudna csalni, nem százezres közönségben méri a sikert.

 Kiderült még, hogy mit gondol arról, ha falzett hangon kell áriáznia, hogy milyen gyerekgitár után rendes gitárt pengetni, de arról is kifejtette a véleményét, hogy a szépség mennyire fontos tényező a zeneiparban.