Az elődöntővel új korszak köszöntött be a #miatiktokod sorozatában, a zsűri átöltözött (Linczényi Márkó például vagy női butiktulajdonosnak, vagy cári lovásznak), a versenyzők pedig kivetkőztek önmagukból.

Humor, cukiság, tánc, motivációs bölcselkedés – az Index tehetségkutatója, a #miatiktokod versenyzői tökéletesen lefedték mindazt, amit a TikTok videóiról gondolunk. Most viszont elérkezett az elődöntő, és mind a 12 videósnak össze kellett kapnia magát, ugyanis személyre szabott feladatok érkeztek a zsűritől. A kiabálós szakácsnak például suttogva kellett főznie, aminek eredményeképp megismerhettük a suttogva ordítás műfaját. A sötétben éneklő lány kijött a fényre, az afro dance-es srácnak pedig csárdással kellett bizonyítania – erről még Hajós András is megjegyezte, hogy mekkora szemétség.

A döntésben már olvasóinkkal is osztozunk a felelősségen, ugyanis a közönségdíjat az a versenyző kapja, akinek a videójára a legtöbb like érkezik. Ehhez meg kell keresni a kedvenc tiktokker oldalán a #miatiktokod és a #elodontosvagyok hashtagekkel ellátott videót, és dobni rá egy like-ot.

Ne feledje, 12-en maradtak az elődöntőre, akik közül csak négyen juthatnak tovább. Legközelebb csütörtökön találkozunk.