Koronavírus adatok

2022. jan. 27.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Angelika
-3 °C
5 °C

Csűrös Karola a bejárónőjére hagyhatta kétszázmilliós házát

2021.12.09. 12:32
A novemberben elhunyt színésznőnek nem született gyermeke, vér szerinti rokona pedig nincs.

Bejárónője örökölheti meg a nyolcvanöt éves korában meghalt Csűrös Karola mintegy kétszázmillió forintot érő házát.

November 24-én otthonában halt meg Csűrös Karola, aki nem sokkal előtte, hatodikán ünnepelte a születésnapját. A színésznőtől a Farkasréti temető Makovecz ravatalozójában vettek végső búcsút.

A színésznőnek nem született gyermeke, vér szerinti rokona nincs. Férje, Horváth Ádám (aki a Szomszédok című tévésorozatot is rendezte, amelyben a színésznő az ország tyúkanyóját, Etust alakította) 2019-ben hunyt el. Ha írásos végrendelet nem rendelkezne másként, Csűrös Karola öröksége az ő unokáira szállna.

Bors értesülései szerint a színésznő utolsó éveiben baráti viszonyt alakított ki bejárónőjével. Egy szomszédja szerint a színművésznő többször emlegette, hogy szeretné, ha lakását a bejárónője örökölné, mert érzelmileg őt érezte magához a legközelebb. Úgy tudni, Csűrös Karola nem csak szóban, írásban is (ami a joggyakorlat szerint érvényes végrendeletnek számít) rá hagyta Dunára néző ingatlanát, amelynek piaci értéke megközelíti a kétszázmillió forintot.

Horváth Ádám családja szerint nem életszerű, hogy egy ilyen komoly értékkel bíró ingatlant a volt tulajdonosa csak úgy odaajándékozzon valakinek, aki „csak az elmúlt években sodródott a színésznő mellé” – mondta a szomszéd.  • Vennék
  • Hírek