Aggódnak Kóbor János özvegyéért

D SOS20130416063
2021.12.24. 07:36
Felfoghatatlan űrt hagyott maga után az Omega énekese, aki néhány hetes kórházi kezelés után, december 6-án koronavírus-fertőzés, illetve annak következményei miatt halt meg 78 éves korában. Tíz nappal később a Szent István-bazilikában búcsúztak el tőle családtagjai, barátai. Az ismerősök szerint Kóbor János özvegye, Zsóka teljesen visszavonult férje halála óta. Aggódnak érte.

Kóbor János felesége még a zenész kórházi kezelése idején rendelt el hírzárlatot férje állapotáról. A legendás énekes halála után Kóbor János második házasságából született gyermeke, a 14 éves Léna közösségi oldalán emlékezett édesapjára, amit az Omega Facebook-felületén hozott nyilvánosságra. Léna egyebek mellett ezt írta: 

Nagyon nehéz most megfogalmaznom, hogy milyen érzések kavarognak bennem… Hirtelen egy nagy üresség támadt a szívemben, és az idő lassabban kezdett el telni. Minden napom egy érzelmi hullámvasút. Látom a tévében, az újságcikkekben a sok megemlékezést rólad, de egyszerűen nem tudom elhinni a történéseket… Még az az emlék lebeg előttem, ahogy Balatonon vitorláztunk, és gondtalanul, boldogan éltünk. Veled a csöndet is élveztem. 

A Szent István-bazilikában megtartott búcsúztatás óta Kóbor János lánya és özvegye is eltűnt a nyilvánosságból, egyetlen megkeresésésre sem reagál, és a telefonját sem veszi fel. A Bors információi szerint az imádott kislányáról, Lénáról elnevezett kis budai ruhaboltja is zárva tart.

Zsóka kedves mindig, és aggódunk miatta, viszont nem tudunk sajnos róla semmit, nekünk sem elérhető azon a telefonon, amin a vendégek eddig bejelentkeztek hozzá

– mondta a lapnak egy hölgy a butik szomszédos irodájából.

(via Bors)

(Borítókép: Kóbor János és Kóbor-Deme Zsóka 2013. április 16-án. Fotó: Soós Lajos / MTI)