Ezért nem vállalt gyermeket soha Betty White

GettyImages-463552208
2022.01.01. 15:48 Módosítva: 2022.01.01. 15:49

Nem sokkal 100. születésnapja előtt, Szilveszter napján halt meg Betty White. Az amerikai ikont a jókedv éltette, sokan szentül hittek is abban, hogy a színésznő ismeri az örök élet titkát.

Betty White neve a karrierje során több mint 120 alkalommal íródott ki a stáblistára, a munka volt a mindene. Még 2019-ben is dolgozott, utolsó munkái közé tartozott a Toy Story 4. része, ahol maga is egy gyermekjátékot szólaltatott meg.

A színésznő soha sem vállalt gyermeket. Harmadik férje révén lett két nevelt lánya és egy fia, korábban viszont ő döntött úgy, hogy magától nem vág bele az anyaságba – írta meg a New York Post.

Sosem bántam meg. Annyira kényszeres vagyok, hogy tudom, ha teherbe estem volna, csak annak szenteltem volna minden figyelmemet. De úgy döntöttem, nem lesznek gyerekeim, mert a karrieremen volt a fókusz. Azt hiszem, amilyen maximalista vagyok, nem tudnám mindkettőt kezelni

– mondta korábban a színésznő, aki a döntése ellenére nagyon örült annak, hogy miután frigyre lépett Allen Luddennel, a házassággal együtt járt a nevelőanyai szerep is.

( Borítókép: D Dipasupil / FilmMagic / Getty Images)