Régi álma vált valóra Gálvölgyi Jánosnak

2022.01.29. 18:24
Csalódásként élte meg Gálvölgyi János, amikor nem került be a színművészetire. A felvételi előtt ugyanis már színjátszó körbe járt és szavalt is, így teljesen biztos volt abban, hogy felveszik.

Talán olyan felvételiztetett, aki nem kedvelt, vagy nem voltam jó, már mindegy. Ha akkor bekerülök, akkor nincs a tévé, nincs az ismertség

– vélekedett a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja a Blikknek, aki ma már úgy látja: minden úgy volt jó, ahogy akkor történt.

Az érdemes művész az interjúban elárulta, hogy már a negyedik oltást is megkapta, és mint fogalmazott: „nem tudja megérteni azokat, akik valamilyen hülyeségre vagy összeesküvés-elméletre hivatkozva nem teszik meg ugyanezt”. 

Reggel felkelek és tesztelek, mivel szinte minden este játszom a színházban. Ha megvan a negatív teszt, megyek este a színházba, és dolgozom. És persze rengetegszer kezet mosok. Ha valakivel kezet fogok, rögtön fertőtlenítek

– árulta el, miképp telik egy napja.

Gálvölgyi János elmondta, hogy már régóta szeretett volna együtt dolgozni Pintér Béla rendezővel. A direktor végül meg is kereste az idén 74 éves színészt az általa írt és rendezett Marshal Fifty-Six egyik szerepével, amit örömmel el is vállalt.

Rajongóból lettem résztvevő, ez karrierem egyik kiemelkedő pontja

– nyilatkozta a Blikknek a színművész, aki elmondta: addig játszik tovább, amíg a fizikai állapota engedi, illetve megtalálja a színház ki– és bejáratát.