Channing Tatumnak éheztetnie kellett magát új filmje miatt

2022.02.20. 20:07
A színésznek le kellett mondania a finom falatokról, hogy formába kerüljön a Magic Mike harmadik részének forgatására.

A Step up és a 21 Jump Street filmekben feltűnő Channing Tatum a nők körében sokkal inkább a Magic Mike-nak köszönhetően vált ismertté. Az alkotás eddig megjelent két részében ugyanis a színész félmeztelenül vonaglik, mivel sztiptíztáncost alakít. A film újabb folytatása, a Magic Mike's Last Dance, azaz Magic Mike utolsó tánca az HBO Maxon fog debütálni. 

Az első rész ugyan már 10 évvel ezelőtt jelent meg a mozikban, amikor Tatum nem 41, hanem 31 éves volt, így mondhatni jobb formában volt. A színész a The Kelly Clarkson Show-ban nyilatkozott bővebben arról, mekkora megpróbáltatást jelentett a számára, hogy újra fitt legyen. Mint mondta, kezdetben megkérdőjelezte, biztos szeretne-e újra ennyire intenzíven diétázni és edzeni, hogy ismét Mike Lane szerepébe bújhasson. Elmondása szerint ez volt az egyik oka annak, amiért nem akart harmadjára is belevágni a forgatásba.

Nehéz így kinézni. Még ha edzel is, egyáltalán nem természetes ennyire soványnak lenni. Sőt, még csak nem is egészséges, mert éheztetned kell magad 

– tette hozzá a színész, illetve azt is kifejtette, nem érti, hogyan tudják formában tartani magukat azok az emberek, akik 9–17-ig dolgoznak, mivel számára az edzés és a helyes táplálkozás már önmagában egy teljes munkaidős állást tett ki.

Mint mondta, annak érdekében, hogy visszanyerje sovány testalkatát, a forgatások megkezdése előtt napi kétszer edzett és csak egészségesen táplálkozott. Az étrendjéből ki kellett iktatnia a sót is, hogy csökkentse a felpuffadást.

Mindennek olyan az íze, mint a víznek

– fejtette ki Tatum.