Letartóztatták a Fekete Párduc rendezőjét, mert bankrablónak nézték

2022.03.09. 19:08
Bankrablónak nézték és letartóztatták Ryan Cooglert, a Fekete Párduc című nagy sikerű film rendezőjét – írta a Guardian szerdán.

A TMZ.com portál által megszerzett rendőrségi jelentés szerint Ryan Coogler – aki Atlantában forgatja a sikerfilm folytatását, a Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! című alkotást – napszemüveget, sapkát és maszkot viselve belépett a város egyik bankjába, és átadott a pénztárosnak egy cédulát, amelyen ez állt:

Szeretnék felvenni 12 ezer dollárt [négymillió forintot] a számlámról. Kérem, a pénz számolását végezze máshol. Diszkréciót szeretnék.

A jelentés szerint a tranzakció megijesztette az alkalmazottakat, mivel annak összege meghaladta a 10 ezer dollárt, ezért rablási kísérletre gyanakodva kihívták a rendőrséget. Ryan Cooglert és a vele lévő két embert letartóztatták, majd később elengedték őket.

Ennek egyáltalán nem kellett volna megtörténnie. A Bank of America azonban együttműködő volt, elégedett vagyok azzal, ahogy megoldotta a problémát, így továbbléptünk

– nyilatkozta a rendező a Varietynek.

A 2018-as Fekete Párduc című kasszasiker előtt Ryan Coogler rendezte 2015-ben a Rocky-történet Creed című spin-offját Michael B. Jordan és Sylvester Stallone főszereplésével. Rendezőként 2013-ban debütált A megállóval, amely egy megtörtént gyilkosság történetét dolgozta fel, és amelynek szintén Michael B. Jordan volt a főszereplője – számolt be az MTI.  • Tippek
  • Árfolyam