Szexuálisan túlfűtött zsarolónak nevezi Müller Péter Sziámi ügyvédje a zenészt bántalmazással vádoló nőt

P  4527
2022.03.15. 13:31

Müller Péter Sziámi tagadja, hogy ő okozta volna azokat a sérüléseket, amelyek miatt 2009-ben megvádolta egy nő, akihez korábban rövid ideig intim kapcsolat is fűzte. Facebook-bejegyzésében leszögezi, hogy akik ismerik őt, tudják, hogy sosem bántalmazna egy másik embert.

Sziámi hazugnak és gyalázkodónak tartja a Blikkben róla megjelent cikket is. Ügyvédje, Jován László segítségével megfogalmazott válaszában labilis személyiségűnek és szexuálisan túlfűtöttnek nevezik a legutóbbi újságcikkben is megszólaló nőt, aki bántalmazással vádolta 13 évvel ezelőtt.

A nyilatkozatot megfogalmazó jogász a vádakat

bosszúvágytól és pénzvágytól fűtöttnek, hazugnak és alantas indoktól vezéreltnek 

nevezi, az ügyben korábban meghozott harmadfokú ítéletet pedig értelmezhetetlennek.

Jován László ügyvéd többek között kiemeli, hogy a feltételezett bántalmazás idején Müller Péter Sziámi keze sérült volt, tehát nem is tudta volna olyan erősen megütni, melynek révén a vádakban szereplő sérüléseket okozhatta volna, és ez a tény az ügyben lefolytatott polgári perben is bizonyítást nyert.

Az ügyvéd által megfogalmazott nyilatkozatban az is szerepel, hogy az ügyben szereplő nő ellen:

zsarolási kísérletért, zaklatásért, rágalmazásért és hamis tanúzásra rábírás kísérlete miatt büntető eljárásokat kezdeményezünk.

A művész leszögezi Facebookon közzétett bejegyzésében, hogy csak az ott olvasható teljes szöveg közléséhez járulnak hozzá, és az Index kérdésére hozzátette, hogy minden, a szövegben szereplő állításukat bizonyítani tudják.

Az ügyvéd által megfogalmazott nyilatkozat itt olvasható:

Ebben a cikkben szexuális visszaélés a téma. Kérjük, olvassa el erről szóló írásunkat is!

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, hívja az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes, 06 (80) 20-55-20-as számon.

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06 (80) 505-101-es telefonszámon.

(Borítókép: Bodnár Patrícia / Index)

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport