Visszatér az ATV-re Rónai Egon vetélkedője

DSZZS20211203214
2022.03.18. 13:41

Az 500 című műsor Rónai Egon vezetésével 2019 márciusában debütált az ATV-n, ez volt a csatorna első tudásalapú vetélkedője. A formátum lényege, hogy a műsorban szereplő játékosnak 500 kérdésre kell válaszolnia, hogy megnyerje az 50 milliós fődíjat. A vetélkedő két szereplővel indul, a Játékossal és a Kihívóval. Elsőként a Játékos az, aki sorra kapja a kérdéseket, ám ha háromra egymás után rosszul válaszol, kiesik. Onnantól a Kihívó folytatja a játékot.

A produkció az elmúlt 3 évben szünetelt, áprilisban azonban elstartol a 2. évada – tudta meg a SorozatWiki. A vetélkedő április 19-től kedd, szerda és csütörtök esténként lesz látható az ATV-n. Wisinger János, a műsor producere a portálnak elmondta: ezúttal is 50 millió forint lesz a főnyeremény. 

Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója hozzátette: 

Az ATV idén több szuperprodukciót tervez. Április 3-án nagyszabású választási műsort sugárzunk. Néhány héttel később indul az 500 második évada, amit egészen júniusig láthatnak a nézők. Szembemegyünk az árral, célunk az intelligens szórakoztatás. Három évvel ezelőtt a televízió egyik legsikeresebb produkciója volt az 500, melynek műsorvezetője idén is az ATV ikonikus arca, Rónai Egon lesz. Ősszel pedig terveink szerint újra látható lesz másik sikeres vetélkedőnk, a Géniusz, Gundel Takács Gáborral.

(Borítókép: Rónai Egon. Fotó: Szigetváry Zsolt / MTI)