Rúzsa Magdi babázás mellett is dolgozik

DMARC20210730008
2022.04.19. 21:49
Új videóklippel jelentkezett az énekesnő, aki februárban adott életet három gyermekének, Zalánnak, Kevének és Lujzának. A tervek szerint Rúzsa Magdi már a nyáron színpadra lép Budapesten.

Rúzsa Magdit – akinek gyermekei, Zalán, Keve és Lujza február 1-jén jöttek világra – telefonon érte utol a Mokka. Az énekesnő az interjúban elmondta: a hármas ikrek nagyon édesek, és mindannyian szépen növekednek.

A babák egyébként már most nagyon különbözők, Keve például igazi mókamester, ahogy az is látszik, hogy melyikük viszi az apa, és melyikük inkább az anya vonalát. A picik közül a kislány, Lujza igényli a legtöbb figyelmet – mesélte gyermekeiről Rúzsa Magdi az interjúban. 

Rúzsa Magdi arról is beszélt, hogy az öröme ellenére nagyon kemény egyszerre három babával boldogulni, még állandó segítséggel is. Éppen ezért a teljes családot beszervezték a picik körüli teendők ellátásába, a nagymamák például felváltva főznek nekik. 

A munkára rátérve Rúzsa Magdi az új videóklipjéről elárulta: jó ideje készült arra, hogy együtt dolgozzon a jellegzetes homokanimációiról ismert Cakó Ferenc grafikussal, és a mostani alkalom kapóra jött, mert az énekesnő kevésbé szeretett volna klipben szerepelni.

Úgy raktuk össze az idei koncertnaptárat, hogy szépen lassan fog majd beindulni, és még így is nagyon sok időt tudok a gyerekekkel lenni, ami most nagyon fontos. (...) Én a hétvégén nem a barátnőkkel megyek lazítani, hanem adok egy jó koncertet, mert engem az tölt. Szerintem minden összeegyeztethető

– magyarázta az énekesnő, aki most hálás helyzetnek tartja, hogy a férjével teljesen más a bioritmusuk. Általában a gyerekek apukája viszi az éjszakákat és a hétvégéket, az édesanya pedig a nappalokat és a hétköznapokat.

Rúzsa Magdi egyébként már a terhessége elejétől tudatosan készült a színpadi visszatérésre, az első nagykoncertje július elején lesz Budapesten – osztotta meg a műsorban a terveit.

(Borítókép: Rúzsa Magdi. Fotó:  Mónus Márton / MTI)