Szakított a 35 évvel fiatalabb barátjával Madonna

GettyImages-1342428658
2022.04.27. 09:36
Három együtt töltött év után szakított Madonna a barátjával, a nála 35 évvel fiatalabb amerikai táncossal, Ahlamalik Williamsszel. Az énekesnő barátai szerint a pár jó viszonyban vált el egymástól.

Három év után szakított a 63 éves Madonna a 28 éves barátjával, Ahlamalik Williamsszel – írja a Sun. A lap információ szerint az énekesnő a barátainak azt mondta, újra szingli, miután a nála 35 évvel fiatalabb táncosfiúval úgy döntöttek, hogy kapcsolatuk nem működik.

Madonna és Ahlamalik Williams 2019-ben kezdtek el járni, közös képeiket az énekesnő rendszeresen posztolta a közösségi médiában. Január óta azonban nem lehetett őket együtt látni, és Madonna barátai azt mondják, a pár szakított és jó viszonyban váltak el egymástól. 

Madonna a szakítás után belevetette magát a nyüzsgő társasági életbe, és a barátaival, családjával találkozik. Sűrű időbeosztása van, a közelgő életrajzi filmjén, új zenéken dolgozik, és közben a családjáról is gondoskodik

– nyilatkozta a lapnak egy forrás.

Az énekesnő barátai szerint Madonna és Ahlamalik Williams jó viszonyban váltak el egymástól. Nagy volt köztük a szerelem, de úgy döntöttek, hogy külön utakon folytatják, mivel mindketten máson dolgoztak, így nehéz volt fenntartani szerelmüket. A pár hónapokat töltött együtt a turnék és a karantén alatt, de Ahlamalik Williams végül kiköltözött az énekesnő otthonából. 

Madonna hivatalosan még nem kommentálta a szakítást.

(Borítókép: Ahlamalik Williams és Madonna 2021. szeptember 23-án. Fotó: Jamie McCarthy/Getty Images for Ketel One Vodka)