Meghalt a Jóbarátok színésze, Mike Hagerty

2022.05.07. 18:23
Meghalt Mike Hagerty karakterszínész, aki olyan produkciókban szerepelt, mint a „Jóbarátok”, a „Seinfeld”, a „Vasmacska kölykei” és a „Cheers”.

Életének 67. évében meghalt Mike Hagerty, a szeretett karakterszínész, akit leginkább a Jóbarátok című sorozatból ismerhettünk. A színész többek között olyan produkciókban is szerepelt, mint a „Seinfeld”, a „Vasmacska kölykei” és a „Cheers”. A csütörtöki halálhírt Hagerty ügynöke, August Kammar közölte a Hollywood Riporterrel

Mike Hagerty
Mike Hagerty
Fotó: Charley Gallay / Getty Images Hungary

Az HBO Valaki valahol című sorozata mögött álló stáb, amelynek Hagerty is a tagja volt, pénteken közleményt osztott meg:

Nagyon szomorúan értesültünk Mike Hagerty hirtelen haláláról. Hosszú évek óta az HBO-család tagja volt, legutóbb a Valaki valahol című sorozatban mutatta meg különleges tehetségét, hogy szívet adjon az előadásnak. Mike-kal öröm volt együtt dolgozni, melegséget és kedvességet hozott mindenkinek, aki ismerte. Őszinte részvétünket küldjük családjának és barátainak.

Hagerty 1954-ben született az amerikai Chicagóban. Színészi karrierjét 1973-ban kezdte a képernyőn a Timber Tramps című kalandfilmben, majd a 80-as és 90-es években olyan tévésorozatokban szerepelt, mint a Cheers, a Krimisztori, az Egy rém rendes család, a Családi kötelékek és a The Wonder Years.