Híradós lett Stohl András lánya

DSC4600
2022.05.11. 10:58
Stohl Luca, a színész-műsorvezető lánya ugyan már édesapja nyomdokába lépve évek óta tévézik, most első alkalommal bizonyíthat híradósként: az ATV-hez igazolt.

Tovább bővül az ATV Híradó csapata, fiatal műsorvezetővel erősített a televíziós csatorna: Nemes Anna és Gajdos Tamás mellett Stohl Luca lesz a csatorna legújabb híradós műsorvezetője. 

Stohl András lánya már 2016 óta dolgozik a médiában, és most teljesen új terepen próbálhatja ki magát, ugyanis az újdonsült híradóst korábban elsősorban kulturális és szórakoztató műsorok riportereként és műsorvezetőjeként láthatták a tévénézők.

A 29 éves műsorvezető kihívásként tekint az új feladatkörre, és megtiszteltetésnek érzi, hogy csatlakozhat az ATV csapatához.

Már gyerekként érdekeltek a világ történései, a gimnáziumban is én tájékoztattam az osztálytársaimat, ugyanis híreket olvastam a szünetben. Természetesen tisztában vagyok vele, hogy a mostani feladat milyen felelősséggel jár, nagyon várom, hogy végre én informálhassam a nézőket a legfrissebb hírekről

– idézi a csatorna közleménye Stohl Lucát.

Folytatódik az ATV megújítása

A fiatal műsorvezető érkezésével tovább folytatódik az ATV megújítása, amelynek szerves része Stohl, akit május 13-tól láthatnak majd a tévénézők a képernyőkön. 

Stohl Luca hetek óta keményen készül a bemutatkozásra, beszédtanárral gyakorol, híradós szövegeken dolgozik, szerkesztőkkel konzultál. A Híradó az ATV egyik legfontosabb műsora, a többi műsorunkhoz képest is szélesebb nézőközönség követi, naponta százezrek nézik, ez mindannyiunkat kötelez

– fogalmazott Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója.

(Borítókép:  Stohl Luca 2020. szeptember 12-én. Fotó: Kaszás Tamás / Velvet)