Elvetélt Britney Spears

2022.05.15. 06:48

Egy hónappal ezelőtt jelentette be Instagram-oldalán Britney Spears, hogy harmadik gyermekével várandós, most ugyanitt közölte a szomorú hírt: elvetélt. A negyvenéves énekesnőnek és huszonnyolc éves párjának ez lett volna az első közös gyermeke. Spears korábbi frigyéből két fiú született.

„Ez egy lesújtó időszak akármelyik szülő számára. Talán várnunk kellett volna a bejelentéssel, de nagyon izgatottak voltunk, hogy megosszuk veletek a jó híreinket. Továbbra is próbálkozni fogunk, hogy bővüljön a gyönyörű családunk”, írja bejegyzésében az énekesnő. 

Britney Spears és Sam Asghari tavaly szeptemberben jegyezték el egymást, miután  hivatalosan is felszabadították Britney-t az apja gondnoksága alól. Az énekesnő tavaly ősszel kijelentette, hogy idővel szeretne „családot alapítani” majd a férfival.

Spears korábban azt állította, hogy a gyámsági felügyelet alattamelyet néhány hónapja oldottak fel, az apja megtiltotta, hogy összeházasodjon valakivel, és arra is kötelezte, hogy akarata ellenére fogamzásgátló tablettát szedjen.