2024. június 22. 15:00
Georgia
Csehország
Volksparkstadion II. forduló
2024. június 22. 18:00
Törökország
Portugália
BVB Stadion Dortmund II. forduló
2024. június 22. 21:00
Belgium
Románia

Először beszélt férje betegségéről Bruce Willis felesége

GettyImages-1094727100
2022.05.21. 13:43
Emma Heming Willis először beszélt férje, Bruce Willis afáziájáról és közös családi életükről. A sztár felesége azt nyilatkozta a The Bump nevű lapnak, hogy meg kellett tanulnia, hogy a saját szükségletei is fontosak.

Bruce Willis felesége, Emma Heming Willis először beszélt férje betegségéről és családi életükről. A 43 éves modell elmondta, megfizette az árát annak, hogy családja érdekeit helyezte a magáé elé, azonban megtanulta, hogyan kell önmagát priorizálni. 

A kétgyermekes anyuka a The Bump nevű, szülőséggel foglalkozó lapnak mondta el, milyen hálás a férjével töltött időért, amire egy ideje más szemmel tekint, mint korábban. A nő rájött, nem teszi hőssé, ha kizárólag a családja szükségleteit tartja előtérben, mert a rengeteg gondoskodás mindenki másról az ő mentális és fizikai egészségén is rontott. Ez pedig nem vált előnyére a családnak.

Valaki nemrég azt mondta nekem, hogy ha túl sokat törődsz másokkal, akkor a végén magaddal túl keveset fogsz. Ez megmaradt bennem, és nagyon megragadott. Valóban nem figyeltem oda eléggé önmagamra, holott tudom, hogy vannak alapvető szükségleteim, amelyek elengedhetetlenek, mindenekelőtt a testmozgás 

– idézi a sztárfeleséget a Sky News, hozzátéve: a legnagyobb boldogságot férjével közös gyermekeik jelentik számára. Ugyan hagyományaik nincsenek, de nagyon szeret a családjával időt tölteni, és már azt is tudja, hogy nem lehet majd örökké velük, így minden percet kiélvez.

Az Index nemrég írt arról, hogy Bruce Willis felesége, Emma Willis, volt felesége, Demi Moore és öt lánya közös nyilatkozatban tudatta, hogy a 67 éves színész afáziában szenved, és felhagy a színészettel.

(Borítókép: Bruce Willis és Emma Heming 2019. január 15-én New Yorkban. Fotó: Dia Dipasupil / WireImage)