Ügyvédet fogadott a szakítás után Shakira és Piqué

GettyImages-1189908738
2022.06.06. 18:40
Sajtóinformációk szerint Shakira és Gerard Piqué is ügyvédet fogadott, ugyanis mindketten maguknak szeretnék két közös gyermekük felügyeleti jogát. A páros tizenegy év után szakított egymással.

Bár korábban nem házasodtak össze, mégis ügyvédet fogadott a háromszoros Grammy-díjas kolumbiai énekesnő, Shakira, és volt párja, a Barcelona világ- és Európa-bajnok spanyol labdarúgója, Gerard Piqué.

A pár 2011 óta volt együtt, kapcsolatukból két gyermek is született, nemrég azonban bejelentették, hogy a futballista állítólagos hűtlensége miatt szakítanak.

FanNation információi szerint emiatt is kérhettek jogi segítséget, mert mindketten maguknak szeretnék a gyerekek felügyeleti jogát. Kapcsolatuk alatt ráadásul mintegy 700 millió eurónak megfelelő közös vagyont is felhalmoztak.

A rajongók közül ugyan többen is abban bíztak, hogy a felek képesek lesznek túllépni az állítólagos félrelépésen, Shakira azonban végül bejelentette, hogy kapcsolatuknak vége és külön utakon folytatják.

Sajnálattal megerősítjük, hogy elválnak útjaink. Gyermekeink jólléte érdekében, akik számunkra a legfontosabbak, kérjük, tartsák tiszteletben a magánszféránkat. Köszönjük a megértésüket

– idézte az énekesnő közleményét a Marca.

Gerard Piqué és Shakia még a 2010-es világbajnokságon találkozott, amelynek hivatalos dalát, a Waka Wakát a kolumbiai énekesnő adta elő. Kapcsolatukból két fiú született 2013-ban és 2015-ben. 

(Borítókép: Shakira és Gerard Piqué 2019. november 24-én. Fotó: Europa Press Entertainment/Europa Press via Getty Images)