Oszvald Marika: A szervezetem romlik, de ahhoz képest, hogy hetven vagyok, nincs akkora baj

2022.07.14. 10:41
A színésznő ugyan már hetvenéves, még mindig ugyanúgy tele van élettel, mint húsz évvel ezelőtt. Mint azt kifejtette, egyelőre nem gondolkodik a visszavonuláson, addig még sok víz fog lefolyni a Dunán.

Oszvald Marika igazi energiabomba, aki a szívét-lelkét odateszi a színpadra. Szeret örömöt okozni a közönségnek, azonban az utóbbi időben őt is hatalmas boldogság érte. Mint arról a Story magazinnak beszámolt, ordítva sírt, mikor megtudta, hogy megszületett az unokája. Gyermekének ugyanis ez volt a tizenegyedik próbálkozása, így nagy nehézségen ment keresztül az utóbbi időszakban. Ahogy a színésznő megjegyezte, bár lányával anno nem tudott annyit foglalkozni, mivel minden idejét a munka tette ki, unokája esetében igyekszik minél több időt vele tölteni, és megtanítani neki mindazt, amit ő tanult az apjától. 

Mint kifejtette, a változókor sem hozott nagy törést a karrierében. Bár 50 évesen még Marica grófnőt játszotta, ám néhány hónapra rá már nem volt kiírva a próbatáblára, mivel már nem gondolták megfelelőnek a szerepre, de ezt követően nagy váltás jött. Két hétre rá szerepet kapott a Mágnás Miskában, ekkor jött a következő virágzása. Hozzátette, nem tervezett előre soha, csak sodródott az árral. A visszavonulással kapcsolatban pedig kifejtette: 

Az akkor fog megtörténni, ha már nem bíznak meg új feladattal, vagy a testem alkalmatlan lesz. Tele vagyok játékszenvedéllyel, az nem múlt el. Most már több prózát játszom. A szervezetem romlik, de ahhoz képest, hogy hetven vagyok, lekopogom, nincs akkora baj

– fejtette ki a lapnak a színésznő, illetve hozzátette, még mindig tele van energiával, de próbál lassítani. Ahogy mondta, soha nem voltak szerepálmai, és ha nem kell senkinek, az sem baj, kimegy a kertbe, és unokázik.

Nincsenek elérhetetlen céljaim, az igényeimet a lehetőségeimhez mérem

– mondta.