Megtörte a csendet Ricky Martin, a zene segít neki a gyógyulásban

GettyImages-463158814
2022.07.22. 17:52

Ricky Martin fájdalmasnak és pusztítónak nevezte a vádakat. Az 50 éves énekes egy kanapén ülve, öltönyben és nyakkendőben mondta egy videóban: „Azért állok ma a kamerák elé, mert tényleg beszélnem kell, hogy elkezdjem a gyógyulási folyamatomat”.

Elmondta, hogy nem engedték neki, hogy nyilvánosan beszéljen, amíg az ügy nem oldódik meg.

Pusztító vádakra reagált 

Ricky Martin ezután közvetlenül 21 éves unokaöccséhez szólt:

Örülök, hogy bebizonyosodott, hogy ezek az állítások hamisak, de megmondom az igazat, ez nagyon fájdalmas volt – ez pusztító volt számomra, a családom és a barátaim számára. Senkinek sem kívánom ezt.

Hozzátette, „annak a személynek, aki ezt az ostobaságot állította, a legjobbakat kívánom, és azt kívánom, hogy találja meg a segítséget, hogy egy új életet kezdhessen, ami tele van szeretettel, igazsággal és örömmel, és ne bántson senki mást”.

Elmondta, hogy leginkább a gyógyulásra koncentrál, és a zene segít neki túljutni a kellemetlen eseten. 

Alig várom, hogy újra színpadra álljak. Alig várom, hogy újra a kamerák előtt álljak és szórakoztassak, amihez a legjobban értek

fogalmazott Ricky Martin a Sky News szerint.

Csütörtökön egy Puerto Ricó-i bíróság feloldotta a Livin' La Vida Loca énekese elleni távoltartási végzést. Ricky Martin Los Angelesből jelent meg a meghallgatáson. Az ideiglenes végzést az unokaöccse kérte, miután családon belüli erőszak miatt panaszt tett, amelyben azt állította, hogy félti a biztonságát, mert Ricky Martin nem volt hajlandó elfogadni a döntését, hogy véget vet egy romantikus kapcsolatnak, és továbbra is hívogatta őt, és az otthona előtt lézengett.

Az énekes 2017 óta él házasságban Jwan Yosef szír-svéd festőművésszel, a pár Puerto Rico északi parti Dorado városában él két gyermekükkel.

(Borítókép: Mike Windle / Getty Images / iHeartMedia)

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport