Évek óta válságban lehetett Sylvester Stallone házassága

GettyImages-619125482
2022.09.06. 15:14
Már tavaly el akarta tüntetni a feleségét, Jennifer Flavint ábrázoló tetoválását Sylvester Stallone, hosszabb ideje válságban lehetett a pár kapcsolata, mint az eddig sejthető volt. A színész és az egykori modell 25 év házasságot követően augusztus elején jelentette be, hogy elválnak, a döntést pedig már egy tetoválás is előre jelezhette.

Ahogyan arról korábban az Index is beszámolt, Sylvester Stallone felesége 25 év házasság után adta be a válókeresetet, látszólag minden előzmény nélkül. Egyesek szerint a pénz vagy a színész kutyája miatt kirobbant balhé vezetett idáig, azonban Stallone szerint mindössze másfelé haladt az életük, ezért döntöttek a különválás mellett.

Bár a pár különválásának okait továbbra is csak találgatások övezik, kiderült: a pár kapcsolata már jóval hosszabb ideje válságban lehetett, mint azt eddig sejteni lehetett. A hollywoodi filmcsillag ugyanis állítólag már tavaly azt tervezte, hogy elfedeti felesége arcképét ábrázoló tetoválását. 

A tetoválás ugyanakkor még nem került elfedésre, augusztus végén – néhány nappal a válásuk bejelentése előtt – már igen, a 76 éves Stallone Flavin tetoválását néhai kutyájának, a Rocky filmekben feltűnt Butkus képére cserélte le.

A People szerint a tavalyi tervek még egy másik tetkóról szóltak, a színész egy Wonder Womant ábrázoló képpel szerette volna valamiért eltüntetni felkarjáról a feleségét, aki idén végül nemcsak a karjáról, de az életéből is eltűnt. 

Tudtam, hogy tenni akar valamit, mert tavaly írt egy e-mailt írt nekem, majd felhívott, és megbeszéltük, hogy Jennifer Flavinból Wonder Womant csinálunk

– árulta el az akkor a munkával megbízott tetováló, Mike DeVries a DailyMailnek.

Végül a tetoválást az elképzelt mintával nem lehetett volna a színek miatt elfedni, ezért végül nem valósult meg akkor a fedés, idén pedig a munkát már egy másik művészre, Zach Perezre bízta a színész – ezt követően indultak el a pár válásával kapcsolatos találgatások.

Tagadták, mégis válás lett a vége  

Bár a tetoválás elfedése valóban több mint gyanús lehet, Stallone – a képek kikerülésekor nyilatkozó – szóvivője szerint a tetkónak semmi köze nem volt a pár kapcsolatához. Kiállása ellenére pár nappal később Flavin mégis beadta a válókeresetet...

A Jennifert ábrázoló tetoválást szerette volna felfrissíteni Stallone, azonban az eredmény nagyon nem tetszett neki, a tetoválás pedig javíthatatlan lett. Ennek eredményeként az eredeti képet le kellett fedni egy új tetoválással, amelyen Rocky Butkus kutyája látható

– mondta akkor Michelle Bega.

A régi és az új tetoválásról készült képek ide kattintva láthatók. 

(Borítókép: Frazer Harrison / Getty Images for LACMA)