Hamarosan újra vezethet az ittasan nagy balesetet okozó magyar zenész

TZIHZ20181026003 (1)
2022.09.08. 07:56
Tavaly májusban totálkárosra tört egy Kia Stinger az Üllői úton, az autót az Edda dobosa, Hetényi Zoltán vezette. Később kiderült, hogy a zenész ittasan vezetett aznap este, emiatt a rendőrség bevonta a jogosítványát, de azt hamarosan visszakapja a zenész, írja a Bors.

A baleset után kiderült, hogy a dobos sört ivott a vezetés előtt. Ha minden jól alakul, a rocker október első napjaiban kapja vissza a vezetői engedélyét.

„Nem tudtam normálisan közlekedni. Vonaton és BKV-n utaztam, taxit hívtam, illetve a céges autónk egy sofőrje vitt el ide-oda. Kemény időszak áll mögöttem. 30 évig vezettem egyfolytában, majd keddről szerdára azt mondták, hogy többé nem tehetem. Ez azért elég nagy szívatás volt, igaz, magamnak köszönhettem. Belátom, hogy hibáztam, és tanultam belőle” – nyilatkozta a dobos a lapnak.

„A kocsim után még 2,2 milliót ki kellett fizetnem a lízingcégnek. Most új autót kell majd vennem” – tette hozzá a zenész.

Hetényi Zoltán arról is beszélt, a mai napig nem járt a népligeti kézilabdacsarnok környékén, pedig a kriminálpszichológusok szerint alapvetés, hogy előbb-utóbb mindenki visszatér a baleset helyszínére.

„Zoli kapott egy komoly fejmosást, és megmondtam neki, hogy viselnie kell a következményeket. Az a minimum, hogy magának intézi az új kocsiját. Van pénze, tud újat venni” – jelentette ki Pataky Attila, az Edda frontembere.

(Borítókép: Hetényi Zoltán 2018. október 26-án. Fotó: Zih Zsolt/MTI)

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport