Maros Gábor kórházba került, aggódnak érte a barátai

CER 7665
2022.09.27. 11:40
Kedden töltötte be 75. életévét Maros Gábor, azonban úgy tudni, hogy a színművész-operaénekest jelenleg kórházban kezelik.

A Blikk a születésnapja alkalmából kereste volna a színészt, de a telefonját a felesége vette fel helyette, aki közölte: nem tudja adni a férjét, majd bontotta is a vonalat. A bulvárlap ezután érdeklődött Maros Gábor barátainál is, akik közölték, hogy

a színészt már egy ideje kórházban kezelik.

Egyik kollégája azt mondta: ő sem tudja, hogy pontosan mi a baj, de Maros Gábor nincs jól, hetek óta kórházban van már.

„Nem tudjuk, hol fekszik és pontosan mi a baja, pedig szívesen meglátogatnánk. A telefonját a felesége kezeli, de ő sem túlzottan közlékeny, csak annyit mond, hogy gyengélkedik, ezért szorul orvosi kezelésre” – fogalmazott, majd emlékeztetett arra is, hogy Maros Gábornak tavaly sztrókja volt, de úgy tudja, hogy abból „teljesen felépült”.

A Blikk érdeklődött Tordai Terinél és Gór Nagy Máriánál is arról, hogy tudnak-e valamit a színészről, de egyikük sem tudott semmit a betegségről. Gór Nagy Mária azt is hozzátette: „A közös barátaink sem tudnak róla semmit. Teljesen eltűnt.”

A közösségi médiában kívántak boldog születésnapot

A Facebookon – a hírtől függetlenül – többen is boldog 75. születésnapot kívántak Maros Gábornak, felidézve egy-egy dalát is. 

(Borítókép: Maros Gábor 2020. december 19-én. Fotó: Czerkl Gábor / Index)