Csuti és Szorcsik Viktória is tanyára költözik, bejelentették a Farm VIP szereplőit

D1I5644
2022.11.08. 11:43
November 21-én indul a TV2 Farm VIP című realityje, amelynek szereplőiről kedd délelőtt rántotta le a leplet a csatorna.

November 21-től 16 híresség dacol majd ismét a vidéki élet viszontagságaival a TV2 Farm VIP című realityjében. A hétköznapok kényelmét hátrahagyva idén olyan celebek vágnak bele a tanyasi kalandba, mint Nyertes Zsuzsa, Szorcsik Viktória, Hevesi Kriszta, ifjabb Schobert Norbert, Vajtó Lajos és Szabó András Csuti. A reality műsorvezetői Demcsák Zsuzsa és Gáspár Zsolti lesznek.

Mint ismert, ebben a műsorban a modern technika vívmányaitól távol, a megszokott városi pezsgésből kiszakadva nomád, falusi körülmények között kell bizonyítaniuk a hírességeknek. A piros és a sárga csapat önjelölt gazdáinak az állatok gondozásán kívül különböző termelési, valamint további erőt próbáló és ügyességi feladatokkal kell megküzdeniük a bent maradásért.

A piros csapatot tagjai: Nyertes Zsuzsa, Szorcsik Viktória, Smaltig Dalma, Szarvas Andi, Vajtó Lajos, ifjabb Schobert Norbert, Dudás Miki és Mischinger Péter.

A sárga csapat tagjai: Hevesi Kriszta, Görgényi Fruzsi, Völgyi Zsuzsi, Tuvic Aleksandra, Visváder Tamás, Szabó András Csuti, Cooky és Budavári Fülöp.

A többhetes küzdelem végén kiderül, hogy a korábbi évadok győztesei, Novák Zalán és Fehér Holló után 2022-ben ki lesz a Farm legjobbja, aki a főnyereménnyel gazdagodhat.

(Borítókép:  Szabó András  Csuti. Fotó: Németh Kata / Index)