Mi történt Jennifer Lopezzel?

GettyImages-1173036772
2022.11.23. 08:00
Sötétbe borult Jennifer Lopez színész-énekesnő minden közösségi oldala, ami egyes híresztelések szerint egy nagy bejelentés előjele lehet. JLo emellett az Instagramról az összes bejegyzését törölte.

Hirtelen elfeketedett Jennifer Lopez profil- és borítóképe minden közösségi profilján, beleértve az Instagramot, a Facebookot, a TikTokot és a Twittert – írja a Deadline.

A lap beszámolója szerint a színész-énekesnő sajtósai a hírt nem tudták kommentálni, de egyes információk szerint JLo hamarosan egy új projektet jelent be, ezért sötétíthette el a közösségi oldalait. 

Frissítés: 

Csaknem két órával cikkünk megjelenése után az énekesnő újra megváltoztatta a profil-és borítóképét Facebookon, amelyen most már fekete alapon a neve (Jennifer Lopez) olvasható.

Több mint 340 millió követője van Jennifer Lopeznek

A színésznőnek a négy közösségi portálon összesen csaknem 347 millió követője van, és míg az Instagramról minden bejegyzését törölte, addig a Facebookon, a TikTokon és a Twitteren továbbra is elérhetők a korábbi posztjai.

Jennifer Lopez 2021 júniusában több évre szóló szerződést írt alá a Netflixszel arról, hogy az általa vezetett Nuyorican Productions temérdek tartalommal látja majd el az streamingszolgáltató platformját. 

(Borítókép: Jennifer Lopez a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon 2019. szeptember 7-én. Fotó: Amy Sussman / SHJ2019 / WireImage)